Az itSMF Magyarország 2013 október 25-én tartja 10. szemináriumát (őszi konferenciáját), amelynek előadásai az informatikai szolgáltatások tervezésének, bevezetésének, üzemeltetésének vagy továbbfejlesztésének gyakorlati tapasztalatait mutatják be.

Az informatika szolgáltatások fókusza az üzlet, a vállalat, a gazdaság számára történő értékteremtés. A válság hatása még mindig erősen érezhető mind a gazdaságban, mind az informatikában. Csökkenő pénzügyi keretek, létszámcsökkentés, beruházások és fejlesztések visszafogása az erőforrások csökkenését eredményezi. Az erre adott válaszok nagy része a szolgáltatások fejlesztésével adható meg.

Ma már látható, hogy az informatikának a fejlődésben stratégiai szerepe lesz, ezért fontos a szolgáltatásmenedzsment hatékony és fókuszált fejlesztése. Ezen a rendezvényen is az IT szolgáltatások értékteremtésének a fejlesztésére fókuszálunk: a vezetés, a szervezet, a folyamatok, a tudás és a képzett munkatársak jelentik azokat a képességeket, amelyek fejlesztésével az üzleti, vállalati eredményeket elő tudjuk segíteni.

Milyen használható tapasztalatokat tudunk megfogalmazni és átadni egymásnak?
A siker döntően rajtunk, a mi hozzáállásunkon múlik!

A szemináriuma helyszíne:

Paulay Rendezvényterem , 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.

A szeminárium időpontja:

2013. október 25.

A szeminárium mottója:

Fókuszban az értékteremtés ”
(
Hogyan mérhetők és javíthatók a képesség típusú informatikai szolgáltatási eszközök a hatékonyság és az eredményesség érdekében?)

Egyúttal kérjük azon cégek jelentkezését is, akik mint kiállítók szponzorálni szeretnék a konferencia sikeres lebonyolítását.

A szeminárium előzetes programja

Kezdés Idő-tartam   2013. október 25 péntek Előadók
 8:30 0:30   Regisztráció  
 9:00 0:10   Megnyitó Sarkadi-Nagy István, itSMF Magyarország
 9:10 0:20   Hazai helyzet a 2013-as felmérés alapján Fehér Péter,Szabó András,     Corvinus Egyetem,
 9:30 0:40   Változó kihívások (nehézségek) az ITSM fejlesztésében                                                                         (globális cégek IT szervezeteinek kihívásai egy nemzetközi konzulens tapasztalatai alapján) Suba Péter, i-Core Ltd
 10:10 0:40   A minőség javításától a minőség javulásáig                      (5 év története, amikor a külső környezet, az IT-val szembeni elvárások folyamatos változása mellett az MKB Bank informatikája az ITIL alapelveinek megfelelően alakította át működését) Elek István, MKB
 10:50 0:30   Szünet  
 11:20 0:40   ITIL bevezetési tapasztalatok egy IT szolgáltónál iNFOBEX Kft.. Szabó Zsolt
 12:00 0:20   TOPdesk Service Management  eszköz osztott szolgáltatások támogatására TOPdesk
 12:20 0:40   Az egyszerű Tudásmenedzsment.. (Bevált ötletek, és gyakorlatok)  Ladosinszki István, T-Systems
 13:00 0:40   Kihívások a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra fejlesztésében                                                                      (interaktív kerekasztal a kihívásokról és a lehetséges válaszokról) Sarkadi-Nagy István, itSMF Magyarország,                        Szondy György, itSMF Magyarország
 13:40 0:05   Zárszó  

Részvételi feltételek

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferenciára az oldal alján található regisztrációs tábla kitöltésével lehet regisztrálni.

Információkérés: info@itsmf.hu, +36-70-452 1240

Regisztráció

A részvételi díj 12,000 Ft + ÁFA.

Ha a részvételi díj fizetése miatt nem tudna részt venni a rendezvényen, az itSMF Magyarország lehetőséget biztosít Önnek az ingyenes részvételre, de ebben az esetben is szükséges a regisztráció. Az ingyenes részvételt választók számára a fizetős jelentkezések függvényében tudunk helyet biztosítani, amelynek során helyhiány esetén a jelentkezési sorrend számít. Ha Ön a 12,000 Ft+ÁFA részvételi díjas regisztrációt választja, ezzel egyrészt Ön és cége is aktív támogatójává válik a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra színvonalának emelésének, az itSMF Magyarország céljai megvalósulásának, másrészt a szervezőbizottság a regisztráció lezárásáig garantálja a részvételt. Kérjük, hogy az „Egyéb információk” pontnál csak az egyik részvételi módot (fizetős vagy ingyenes) jelölje be! Ügyeljen a cég címének pontos kitöltésére! Magánszemély jelentkezése esetén a kérjük nevet a cég rovatba is beírni. A jelentkezőket a továbbiakban a megadott e-mail címen értesítjük a szükséges tudnivalókról vagy változásokról. A minél szélesebb részvétel érdekében tesszük lehetővé, hogy aki nem tudja támogatni a rendezvényt, az ingyenesen is jelentkezhessen. Azoknak a résztvevőknek, akik részvételi díjjal támogatni tudják a rendezvényt, előre is köszönjük támogatásukat és közzétesszük őket a támogatók listáján. A számlát a fizetős regisztráltak utólag kapják meg.

Előadásanyagok megtekintése, letöltése

Az előadásokról készült videókat és a prezentációkat közzétettük az előadásanyagok oldalon, melyet innen közvetlenül elérhet az „Előadásanyagok” gombra kattintva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük