Az itSMF Magyarország 2011 október 28-ra meghirdeti 8. szemináriumát, amelynek előadásai az informatikai szolgáltatások életciklus alapú menedzsmentjének, azaz stratégiájánaktervezésének, bevezetésének, üzemeltetésének és továbbfejlesztésének gyakorlati tapasztalatait mutatják be.

A válság még tart, nem látjuk a végét, de azt már lehet érzékelni, hogy a válság tartós változásokat hozott az informatikai szolgáltatások területén is. Általános trend, hogy hatékonyabban, eredményesebben és az ügyfél (vállalat, intézmény, kormányzat stb.) számára kimutatható és indokolható módon értéket teremtő szolgáltatásokat kell biztosítani.

Ennek következménye, hogy az IT szolgáltatások üzleti fókuszú értékteremtésének fokozására van szükség, amelyre a szolgáltatásmenedzsment képességek céltudatos fejlesztése adhat lehetőséget: a vezetés, a szervezet, a folyamatok, a tudás és a képzett munkatársak jelentik azokat a képességeket, amelyek fejlesztésével költséghatékonyan javítható az értékteremtés.

Ebben az évben két fontos esemény történt:
  • Az ITIL 2011-es kiadása aktualizálta a szolgáltatás életciklus menedzsmentjére vonatkozó útmutatásokat, egyúttal igazolta annak aktualitását.
  • Az ISO 20000 IT szolgáltatásmenedzsment szabvány követelményrendszerének 2011-es aktualizálása, amelynek magyar honosítása is megkezdődött.

A szeminárium helyszíne: 

Vista Rendezvényterem, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.

A szeminárium időpontja: 

2011 október 28.

A szeminárium mottója: 

 A szolgáltatások értéke fokozható ”
(
Hogyan mérhetők és javíthatók a képesség típusú informatikai szolgáltatási eszközök a hatékonyság és eredményesség érdekében?)

Egyúttal kérjük azon cégek jelentkezését is, akik mint kiállítók szponzorálni szeretnék a konferencia sikeres lebonyolítását.

Meghívott előadónk:

Colin Rudd, a Service Design szerzője, az ISO 20000 akkreditációs rendszerének kidolgozója.

A  szeminárium programja:

Kezdés Idő-tartam   2011. október 28 péntek Előadók
8:30 0:30   Regisztráció  
9:00 0:40   ITIL-2011-es kiadás 1.rész Colin Rudd,itSMF UK
9:40 0:40   ISO 20000-2011 új kiadás,  magyar helyzetkép, magyar honosítás dr. Becser Balázs,  ALFA-CON  Kft. Krauth Péter, itSMF Magyarország
10:20 0:10   Az informatika helyzete 2010-2011 évben – Válságos évek dr. Fehér Péter, Corvinus Egyetem
10:30 0:30   Szünet  
11:00 0:40   ITIL-2011-es kiadás 2.rész Colin Rudd,itSMF UK
11:40 0:40   IT szolgáltatásmenedzsment fejlesztése CSI stratégiával Csajtai Kornél, Budapest Bank
12:20 0:30   Szünet  
12:50 0:40   Az üzlet és az IT kapcsolatának fontossága és buktatói Kurucz György, Microsoft Magyarország
13:30 0:40   IT Governance: élet az ITIL-en túl Polgár Endre, Cap Gemini

Részvételi feltételek

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A szemináriuma az oldal alján található regisztrációs tábla kitöltésével lehet regisztrálni.

Információkérés: info@itsmf.hu, 06-70-452 1240

Regisztráció

A részvételi díj 10,000 Ft + ÁFA.

Ha a részvételi díj fizetése miatt nem tudna részt venni a rendezvényen, az itSMF Magyarország lehetőséget biztosít Önnek az ingyenes részvételre, de ebben az esetben is szükséges a regisztráció. Az ingyenes részvételt választók számára a fizetős jelentkezések függvényében tudunk helyet biztosítani, amelynek során helyhiány esetén a jelentkezési sorrend számít. Ha Ön a 10,000 Ft+ÁFA részvételi díjas regisztrációt választja, ezzel egyrészt Ön és cége is aktív támogatójává válik a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra színvonalának emelésének, az itSMF Magyarország céljai megvalósulásának, másrészt a szervezőbizottság a regisztráció lezárásáig garantálja a részvételt. Kérjük, hogy az „Egyéb információk” pontnál csak az egyik részvételi módot (fizetős vagy ingyenes) jelölje be! Ügyeljen a cég címének pontos kitöltésére! Magánszemély jelentkezése esetén a kérjük nevet a cég rovatba is beírni. A jelentkezőket a továbbiakban a megadott e-mail címen értesítjük a szükséges tudnivalókról vagy változásokról. A minél szélesebb részvétel érdekében tesszük lehetové, hogy aki nem tudja támogatni a rendezvényt, az ingyenesen is jelentkezhessen. Azoknak a résztvevőknek, akik részvételi díjjal támogatni tudják a rendezvényt, előre is köszönjük támogatásukat és közzétesszük őket a támogatók listáján. A számlát a fizetős regisztráltak utólag kapják meg.

Előadásanyagok megtekintése, letöltése

Az előadásokról készült videókat és a prezentációkat közzétettük az előadásanyagok oldalon, melyet innen közvetlenül elérhet az „Előadásanyagok” gombra kattintva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük