Az itSMF Magyarország 2012 március 30-ra meghirdeti 8. konferenciáját, amelynek előadásai az informatikai szolgáltatások menedzsmentjének (tervezésének, bevezetésének, üzemeltetésének vagy továbbfejlesztésének) gyakorlati tapasztalatait mutatják be. 

A válság hatása még mindig érezhető, ugyanakkor a válság tartós változásokat hozott az informatikai szolgáltatások területén is. Erős a költségcsökkentési nyomás, növekszik a kiszervezések aránya, nő az értékteremtési kényszer, ezért a munkahelyek megőrzése érdekében növelni kell a szolgáltatók értékteremtő képességét és hatékonyságát.

Ebben a helyzetben továbbra is az IT szolgáltatások értékteremtésének fokozására van szükség, amelyre a szolgáltatásmenedzsment stratégiai eszközzé történő fejlesztése adhat lehetőséget:

A konferencia helyszíne: 

Vista Rendezvényterem, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.

A konferencia időpontja: 

2012. március 30.

A konferencia mottója: 

„ A szolgáltatások értéke fokozható ”
(Hogyan mérhetők és javíthatók a képesség típusú informatikai szolgáltatási eszközök a hatékonyság és eredményesség érdekében?)

Egyúttal kérjük azon cégek jelentkezését is, akik mint kiállítók szponzorálni szeretnék a konferencia sikeres lebonyolítását.

Meghívott előadóink: 

  • Colin Rudd, a Service Design szerzője, az ISO 20000 akkreditációs rendszerének kidolgozója.
  • Robert Falkowitz, az itSMF Switzerland elnökségi tagja

A  konferencia programja:

Kezdés Idő-tartam   2012. március 30. péntek Előadók
8:30 0:30   Regisztráció  
9:00 0:40   Problem management: Problem or Opportunity? Colin Rudd, itSMF UK
9:40 0:40   Egy nemzetközi költségcsökkentési program tanulságai Polgár Endre, Cap Gemini
10:20 0:30   Szünet  
10:50 0:40   Value of services Colin Rudd, itSMF UK
11:30 0:40   „Tartsuk az irányt!” – avagy hogyan ne vesszünk el a lehetőségek tengerében                                          
„Adopt and adapt”, „Business-IT alignment” – gyakorlati értelmezésben…
Suba Péter
12:10 0:30   Szünet  
12:40 0:40   IT Tools for the Business when the Business is IT – Selecting and Implementing ITSM Tools Robert Falkowitz, itSMF Swiss
13:20 0:40   „Húzóerő a vontatás szolgáltatásban”    alcím: „A MÁV-TRAKCIÓ-nál alapfolyamat a vontatás eszköz- és személyzet-vezénylés tervezése és követése. E tevékenységet támogató rendszerszolgáltatást elemezzük.” Cserjési Jenő, MÁV Trakció

Részvételi feltételek

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferenciára az oldal alján található regisztrációs tábla kitöltésével lehet regisztrálni.

Információkérés: info@itsmf.hu, +36-70-452 1240

Regisztráció

A részvételi díj 10,000 Ft + ÁFA.

Ha a részvételi díj fizetése miatt nem tudna részt venni a rendezvényen, az itSMF Magyarország lehetőséget biztosít Önnek az ingyenes részvételre, de ebben az esetben is szükséges a regisztráció. Az ingyenes részvételt választók számára a fizetős jelentkezések függvényében tudunk helyet biztosítani, amelynek során helyhiány esetén a jelentkezési sorrend számít. Ha Ön a 10,000 Ft+ÁFA részvételi díjas regisztrációt választja, ezzel egyrészt Ön és cége is aktív támogatójává válik a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra színvonalának emelésének, az itSMF Magyarország céljai megvalósulásának, másrészt a szervezőbizottság a regisztráció lezárásáig garantálja a részvételt. Kérjük, hogy az „Egyéb információk” pontnál csak az egyik részvételi módot (fizetős vagy ingyenes) jelölje be! Ügyeljen a cég címének pontos kitöltésére! Magánszemély jelentkezése esetén a kérjük nevet a cég rovatba is beírni. A jelentkezőket a továbbiakban a megadott e-mail címen értesítjük a szükséges tudnivalókról vagy változásokról. A minél szélesebb részvétel érdekében tesszük lehetové, hogy aki nem tudja támogatni a rendezvényt, az ingyenesen is jelentkezhessen. Azoknak a résztvevőknek, akik részvételi díjjal támogatni tudják a rendezvényt, előre is köszönjük támogatásukat és közzétesszük őket a támogatók listáján. A számlát a fizetős regisztráltak utólag kapják meg.

Előadásanyagok megtekintése, letöltése

Az előadásokról készült videókat és a prezentációkat közzétettük az előadásanyagok oldalon, melyet innen közvetlenül elérhet az „Előadásanyagok” gombra kattintva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük